Welkom bij Dental Clinic Hagens

Wij hebben een vestiging in Amstelveen, Nederland en een tweede vestiging op Aruba.
Klik op de praktijk van uw voorkeur en u wordt automatisch doorgeleid naar de juiste website

Bleken

Het bleken van uw tanden begint met een intake of controle bij de tandarts. Eigenlijk ook wel logisch, omdat dit de deskundige is die het best kan bepalen of uw tanden geschikt zijn om te bleken. Er wordt een controle uitgevoerd om te zien of uw tandglazuur en tandvlees in goede conditie verkeerd.

Bij Dental Clinic Hagens zijn er verschillende methodes om uw tanden te laten bleken.


Bleekkit van Dental Clinic Hagens

Omdat wij u graag zo goed mogelijk van dienst willen zijn en u natuurlijk het optimale resultaat willen bezorgen hebben wij een bleekkit samengesteld om thuis te bleken zodat u uw gewenste resultaat kunt behalen.

Wij beginnen met het maken van een afdruk van je tanden. Hierna worden speciaal op maat gemaakte malletijes of te wel de whitening trays geproduceerd. Daarna krijgt u de bleekkit mee naar huis met hierin:

  • Uw op maat gemaakte whitening trays
  • Opberg doosje
  • Opalescence peroxide gel
  • Instructie boekje


U draagt de whitening trays een aantal nachten met een laag percentage peroxide gel. Omdat dit proces geleidelijk gaat kunt u dus net zo lang doorgaan met bleken tot u uw gewenste resultaat heeft behaald.

Bent u na verloop van tijd weer toe aan een opfrisbeurt? Dan kunt u dit proces herhalen. Vaak kost dit maar één of twee nachten. De Opalescence bleekgel is ook los in de praktijk verkrijgbaar.


Bleken in de stoel

Er zal tijdens deze methode gebruik worden gemaakt van waterstofperoxide. Sinds kort is het niet meer toegestaan om te bleken met waterstofperoxide zonder de aanwezigheid van een tandarts. Ook zullen er aanzienlijk minder hoge percentages peroxide gebruikt worden tijdens het bleken. Het bleken in de stoel duurt ongeveer 2 uur.


Opalescence Go

Opalescence Go zijn standaard whiteningtrays waar de gel al in is verwerkt. U kunt Opalescence Go gebruiken als u uw tanden voor het eerst wilt bleken maar u kunt deze ook als nabehandeling of opfris bleekbehandeling gebruiken.
Opalescence Go is een professionele bleekbehandeling die u zelf thuis kunt doen en is verkrijgbaar zonder recept

Voordelen van bleken:

  • Prachtige, gezonde en natuurlijk witte tanden
  • Ook effectief op tanden met zeer veel aanslag
  • Weinig tot geen gevoeligheid
  • Comfortabel en eenvoudig proces
  • U hoeft koffie, thee en rode wijn niet te laten staan.