Welkom bij Dental Clinic Hagens

Wij hebben een vestiging in Amstelveen, Nederland en een tweede vestiging op Aruba.
Klik op de praktijk van uw voorkeur en u wordt automatisch doorgeleid naar de juiste website

Algemene tandheelkunde

Met behulp van een periodieke controle kan de tandarts ziekteprocessen, afwijkingen of ontwikkelingsstoornissen aan tanden, kiezen, tandvlees, slijmvliezen en kauwstelsel vaststellen. Al tijdens deze controle kan de tandarts een behandelplan opstellen of er wat ondernomen moet worden om de aandoeningen aan uw gebit te verhelpen, te monitoren of eventueel u door te verwijzen naar een collega met specifieke vaardigheden.


Om uw gebit en tandvlees gezond te houden bepalen wij, in overleg met u wat hiervoor de beste tussenperiode is voor een controle. Deze tussenperiode kan variëren van 3 maanden tot één jaar. Naast de controle maken wij iedere twee tot drie jaar, twee rontgenfoto’s van uw kiezen; de zogenaamde bite-wings. Op deze röntgenfoto’s kunnen we zien of er sprake is van tandbederf tussen de kiezen of onder oude vullingen.
Door vroegtijdig in te grijpen voorkomt u onnodige schade.


Bij Dental Clinic Hagens combineren wij de controle afspraken zoveel mogelijk met uw bezoek aan de mondhygiëniste, zodat u voor twee afspraken slechts één keer hoeft te komen.